Wilt u vrijblijvende informatie ontvangen of een afspraak maken?

Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog!

Ei producten

Gekookte eieren

Gekookte en gepelde eieren zijn klaar voor gebruik, Deze eieren zijn verkrijgbaar in emmers, hebben een lange houdbaarheid en zijn dan ook zeer gemakkelijk in gebruik. Deze zijn geheel te gebruiken in oa vogelnestjes maar kunnen ook gesneden worden in oa belegde broodjes of verder verwerkt in eiersalade.

Eipoeder

Eipoeders vervangt in bepaalde toepassingen het vloeibaar heelei, eiwit en/of eigeel. Dit is vooral handig in industriële bakkerijen, pastabereidingen of bij de bereiding van een premix. Een groot gamma aan koekjes of gebak kan gemaakt met eipoeder. Het poeder is gemakkelijk op te slaan en heeft een lange houdbaarheid. Naast deze voordelen is het ook zeer gemakkelijk te gaan gebruiken. In bepaalde toepassingen kan ook eipoeder toegevoegd worden om de functionaliteit van de bereiding te gaan verbeteren.
Eipoeder is te verkrijgen in zowel heelei, eiwit als eigeel poeder, dit zowel in Bio, Vrije uitloop, Scharrel als kooi.

Eieren in schaal

Pond’Or haalt de schaaleieren op bij verschillende legbedrijven. Ze worden in optimale hygiënische omstandigheden verpakt, getransporteerd en opgeslagen. De eieren in schaal zijn dan ook verkrijgbaar in diverse verpakkingen zoals 6-10-12-30st trays verpakt in dozen of bulk per pallet. Door de korte keten kunnen deze dan ook dagvers aangeboden worden in zowel Bio, Vrije uitloop, Scharrel als kooi.

verpakking-scharrel-eiwit-4
Eiproducten met BRC certificaat

Pond’Or is BRC-gecertificeerd, heeft een kosher-certificaat en is bio-gecertificeerd

De BRC Global Standard for Food Safety, veelal kortweg BRC Food genoemd, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die in 1998 werd ontwikkeld door het British Retail Consortium (BRC), de Britse brancheorganisatie van detailhandelaren.

In zijn huidige vorm stelt de standaard eisen aan het voedselveiligheidssysteem van een leverancier: aan het HACCP-systeem, het kwaliteitsmanagementsysteem en aan het basisvoorwaardenprogramma van producenten van levensmiddelen worden hoge eisen gesteld. Daarnaast zijn ook directieverantwoordelijkheid, omgevingsomstandigheden (productie- of procesfaciliteiten), product- en procescontrole, opleiding en persoonlijke hygiëne van werknemers belangrijk. De verschillende elementen van de standaard worden getoetst aan de hand van een gedetailleerde checklist die meer dan 300 controlepunten bevat.