Wilt u vrijblijvende informatie ontvangen of een afspraak maken?

Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog!

Welkom op de website van eierbrekerij Pond’Or

Eierbrekerij Zedelgem – Pond’Or levert vloeibare eiproducten op maat van de klant

Eierbrekerij Pond’Or in Zedelgem is gespecialiseerd in de productie van vloeibare eiproducten uit kooi-, scharrel- en free range eieren (vrije uitloop). Onze doelgroep is uiteenlopend en bestaat uit zowel grote industriële klanten als kleine ondernemers zoals restauranthouders, patisserieën, bakkers, slagers, en andere voedingszaken.

Bij Pond’Or verkopen we vloeibaar ei in bulk (van 500 tot 1000 kilo), of in kleine hoeveelheden (10 kilo/2 kilo). Klanten uit de artisanale en industriële voedingssector kunnen bij ons zowel eiwit, eigeel, als heel ei verkrijgen. We leveren onze producten zowel nationaal als internationaal. Dankzij meer dan twintig jaar ervaring in de branche kunnen we u de beste service garanderen.

Eierbrekerij Zedelgem – Wat doet een eierbrekerij precies?

Een eierbrekerij kun je vergelijken met een zuivelfabriek, maar bij Pond’Or komt de ‘kippenmelk’ uit de schaal. Na het breken van de eieren wordt de eimassa gefilterd, gekoeld, gepasteuriseerd, gehomogeniseerd, en op maat van de klant zuiver verpakt.

Door de kleinschaligheid van het bedrijf kan Pond’Or een grote flexibiliteit aanbieden, en zowel grote als kleine hoeveelheden produceren. Onze receptuur, verpakkingen en transport zijn onze grootste troeven, en kunnen op vraag van de klant worden aangepast.

Eiprodukten met BRC certificaat

Pond’Or is BRC-gecertificeerd, heeft een kosher-certificaat en is bio-gecertificeerd

De BRC Global Standard for Food Safety, veelal kortweg BRC Food genoemd, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die in 1998 werd ontwikkeld door het British Retail Consortium (BRC), de Britse brancheorganisatie van detailhandelaren.

In zijn huidige vorm stelt de standaard eisen aan het voedselveiligheidssysteem van een leverancier: aan het HACCP-systeem, het kwaliteitsmanagementsysteem en aan het basisvoorwaardenprogramma van producenten van levensmiddelen worden hoge eisen gesteld. Daarnaast zijn ook directieverantwoordelijkheid, omgevingsomstandigheden (productie- of procesfaciliteiten), product- en procescontrole, opleiding en persoonlijke hygiëne van werknemers belangrijk. De verschillende elementen van de standaard worden getoetst aan de hand van een gedetailleerde checklist die meer dan 300 controlepunten bevat.