Wilt u vrijblijvende informatie ontvangen of een afspraak maken?

Aarzel dan niet en contacteer ons vandaag nog!

Onze markten als producent vloeibare eiproducten Zedelgem

Pond’Or biedt eiproducten aan van de 4 bestaande soorten houderijen: kooi, scharrel, vrije uitloop en bio. Wij verwerken alle eieren zelf in onze eigen eierbrekerij. Dit garandeert dat uw bestelling u zo snel mogelijk bereikt. We bieden de klant dus niet enkel de beste, maar ook de snelste service in de sector.

Zowel voor:

 • grote industriële klanten
 • restauranthouders
 • bakkers
 • slagers
 • andere voedingszaken

Wij bedienen heel België, én het buitenland. Onze zaakvoerder, met meer dan twintig jaar ervaring, garandeert de beste service.

Snelle levering in diverse verpakkingen

Als, producent vloeibare eiproducten, zorgen we ervoor dat onze eiproducten in de beste omstandigheden kunnen gestockeerd en vervoert worden.

Verpakking in bulk container

In bulk container zijn er 3 mogelijkheden hoe we de eiproducten aanleveren:

 1. Inox/RVS tank
 2. Bag in box PVC
 3. Bag in box inox/RVS

Klein verpakking

Wanneer er met kleinere hoeveelheden gewerkt wordt voorzien we onze eiproducten in 3 soorten klein verpakkingen:

 1. Bag in karton
 2. Bag in emmer
 3. Meerdere bags in pvc bak

Pond’or Producent vloeibare eiproducten.

Producent vloeibare eiproducten
Eiproducten met BRC certificaat

Pond’Or is BRC-gecertificeerd, heeft een kosher-certificaat en is bio-gecertificeerd

De BRC Global Standard for Food Safety, veelal kortweg BRC Food genoemd, is een standaard op het gebied van voedselveiligheid die in 1998 werd ontwikkeld door het British Retail Consortium (BRC), de Britse brancheorganisatie van detailhandelaren.

In zijn huidige vorm stelt de standaard eisen aan het voedselveiligheidssysteem van een leverancier: aan het HACCP-systeem, het kwaliteitsmanagementsysteem en aan het basisvoorwaardenprogramma van producenten van levensmiddelen worden hoge eisen gesteld. Daarnaast zijn ook directieverantwoordelijkheid, omgevingsomstandigheden (productie- of procesfaciliteiten), product- en procescontrole, opleiding en persoonlijke hygiëne van werknemers belangrijk. De verschillende elementen van de standaard worden getoetst aan de hand van een gedetailleerde checklist die meer dan 300 controlepunten bevat.